Traiteur - Catering

Van Gaal Hilda

Drossaard Clercxstraat 18
3900 Overpelt

Walking Dinner 2

Walking Dinner

Buffet

Traiteur HVG brengt iedere gelegenheid op smaak

U hebt een feestje in het vooruitzicht, u organiseert een receptie, plant een bedrijfsfeest of krijgt vrienden over de vloer. Uw event is al half geslaagd als er lekker eten voorzien is! Traiteur HVG is gevestigd in Overpelt, maar ook in omstreken verzorgden we al heel wat lekkers voor menig gastvrouwen en -heren.

 

Van buffetten tot walking dinners

Iedere gelegenheid is een extra reden om beroep te doen op de kookkunsten van Traiteur HVG. Wij verzorgen het eten zoals u het wenst. Dat kan gaan van barbecueschotels, buffetten en vleesschotels over hele feestmaaltijden met hapjes en walking dinners tot de totale catering op uw bedrijfsfeest of ontbijten, kortom alles wat u van een traiteur met passie voor het vak verlangt.

 

Hoe bestellen?

U maakt uw keuze uit onze lijsten, ontdek ook onze menu’s. Prefereert u meerdere menu’s of hebt u een eigen menu in gedachte? Zowat alles is mogelijk bij HVG. Uw bestelling wordt gratis aan huis geleverd! Traiteur HVG maakt ook heerlijke dagmenu’s klaar, waarbij u soep, hoofdgerecht en dessert mag verwachten. We leveren het warm tot aan uw deur!

 

We staan altijd tot uw dienst!

Benieuwd wat voor lekkers deze traiteur uit haar mouw kan toveren? Bel dan zeker even naar HVG. Uw gasten weten de catering van uw bedrijfsfeest, buffet of walking dinner verzorgd door HVG wellicht te smaken!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review